!! Ibotec & Corona (Covid-19) !!

Gezien de huidige situatie omtrent de uitbraak van het Coronavirus (Covid-19) willen wij u graag persoonlijk informeren over hoe Ibotec met deze situatie omgaat.
 
Algemeen
Binnen Ibotec is op dit moment de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers topprioriteit. We houden de berichtgeving over het Coronavirus -te vinden op de website van de RIVM en op de website van International SOS- nauwlettend in de gaten. Diverse collega’s zijn inmiddels thuis aan het werk om zo de kans op verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Ondanks de huidige situatie zijn wij volledig operationeel en zetten wij onze werkzaamheden onverminderd voort. We volgen het beleid van de overheid en houden ons strikt aan eventuele aanvullende maatregelen. Op dit moment heeft de uitbraak dus geen invloed op onze beheeractiviteiten. Voor u als VvE merken wij met name dat onderhoudsbedrijven geen nieuwe werkzaamheden opstarten en nieuwe afspraken moeizaam worden gemaakt daar bedrijven -al dan niet door verminderde bezetting- prioriteiten stellen.
 
Afspraken intern/extern:
Onze medewerkers bezoeken sinds deze week geen klanten meer en externe afspraken zullen derhalve geen doorgang vinden. Ook ontvangen wij geen bezoek meer op kantoor. Voor overleg maken wij gebruik van Skype of plannen we belafspraken in.  Vergaderingen van Eigenaars trachten we zoveel mogelijk schriftelijk af te handelen waar we inmiddels de nodige positieve ervaringen in hebben opgedaan.
 
Communicatie en bereikbaarheid:
Door de maatregelen en gebeurtenissen verband houdend met het Corona virus communiceren wij zoveel mogelijk per e-mail. Door verminderde bezitting wordt postverwerking ‘lastiger’ en ook hebben wij reeds ervaren dat pakketpost niet meer op ons vaste inleverpunt afgeleverd kan worden. Omdat e-mail communicatie wordt gezien als een wettelijk toegestaan communicatiemiddel reken wij op uw begrip in deze.
 
Ons kantoor is telefonisch en per email op de gebruikelijke wijze onverminderd bereikbaar. Bij vragen kunt u dus gewoon terecht bij uw gebruikelijke contactperso(o)n(en).
 
Tot slot kunt u er dus op rekenen dat Ibotec er alles aan doet teneinde u de service te verlenen die u van ons gewend bent zonder het belang van veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, bezoekers en u als VvE uit het oog te verliezen!
 
Wij vertrouwen erop u hiermede naar genoegen te hebben ingelicht en wensen u veel gezondheid toe!

Neem contact op met Ibotec

Bosscheweg 135
5282 WV Boxtel
Routebeschrijving

T. 0411 - 686 136
F. 0411 - 675 663
E. ibotec@ibotec.nl